Unga influencers på landsbygden


Unga influencers på landsbygden var La Source och Ung i MittSkånes succeprojekt under sommaren 2020. På hashtaggarna #ungiskåne och #ungapålandsbygden fick vi följa sju ungdomar som delade med sig av sin sommar i sydöstra Skåne och Mitt Skåne. På deras landsbygdssommar fick följarna ta del av allt från gårdsliv, äventyr, och lata dagar på stranden till smultronställen och viktiga samhällsfrågor – spana in #ungiskåne för att återuppleva härliga sommarminnen!

Dessa fyra landsbygdsinfluencers fick vi följa i Sydöstra Skåne:

 

 

 

 

 

 

Namn: Victoria Brorsson
Ålder: 17 år
Kommun: Tomelilla
Instagram: @victoriabrorsson

Jag heter Victoria Brorsson, är 17 år och en av sommarens unga influencers som brinner för att fånga ögonblicken! Min strävan är att visa de vackra platser i Skåne som jag ofta besöker från sin bästa sida, för att fler ska lockas till att ta del av dom själva!

 

 

 

 

 

 

Namn: Sebastian Lundgren
Ålder: 21 år
Kommun: Simrishamn
Instagram: @sebastianlundgreen

Mitt namn är Sebastian och jag studerar Artificiell Intelligens. Bor mitt i det vackra Österlen och lever en vardag bland vackra vyer över både land och hav som jag gärna delar med mig av.

 

 

 

 

 

 

Namn: Nellie Rispe
Ålder: 18 år
Kommun: Sjöbo
Instagram: @nellanlol

Följ med mig i min vardag och få tillbakablickar från min tuffa uppväxt på landet med att leva med grav dyslexi, förlorade min pappa när jag var 10 och varit ganska utfryst i skolan till att nu blomma ut, ta för mig av livet och njuta av att leva på landet där jag bl. a. tar hand om hemlösa katter och hjälper min morbror på hans gård med hästar, kor, ankor, höns och skörd.

 

 

 

 

 

 

Namn: Linnea Olsson
Ålder: 16 år
Kommun: Ystad
Instagram: @linnea__olsson

Jag heter Linnea och är en snart 16 årig tjej som tillsammans med mina hästar, katter och familj bor på en härlig gård mellan Ystad och Tomelilla. På mitt konto kommer jag dela med mig av mitt liv med hästar och balansgången mellan det vanliga tonårslivet och min satsning mot toppen!

FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #ungiskåne

HAR DU FRÅGOR?
Kontakta delprojektledare:
Sydöstra Skåne: Andreas Thell, andreas.thell@leadersydostraskane.se / 0722-44 11 03
MittSkåne: Jennifer Cronborn, jennifer.cronborn@mittskaneutveckling.se / 0735-40 54 37

Dela:
23 februari 2021 07.33

Unga 💚 Leader Vilken typ av aktiviteter vill unga ha i sin bygd? Läs den rykande färska lägesrapporten som presenterar de 50 Leaderprojekt som initierats och drivits av unga i tre Leaderområden i Skåne: Leader Sydöstra Skåne, MittSkåne Utveckling och Skånes Ess - lokalt ledd utveckling genom leaderm...

Läs mer
18 februari 2021 13.15

Nu är det hög tid att förnya ditt, eller din organisations, medlemskap i föreningen Leader Sydöstra Skåne! Förnyat medlemskap kräver endast inbetalad medlemsavgift -> betala 100 kronor till BG 671-2111 och ange namn på den person eller organisation medlemskapet gäller vid betalning. För helt nya me...

Läs mer