Unga influencers på landsbygden


På hashtaggarna #ungiskåne och #ungapålandsbygden får vi sommaren 2021 följa fyra ungdomar från Sydöstra Skåne, samt 16 ungdomar från Mittskåne och Skånes Ess som delar med sig av sin sommar.

Under deras landsbygdssommar får vi som följare ta del av allt från gårdsliv, äventyr och lata dagar på stranden till smultronställen och viktiga samhällsfrågor – spana in #ungiskåne för att uppleva en sommar full av inspiration och kloka tankar!


FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #UNGISKÅNE
Hashtagen #ungiskåne kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Skåne.

Unga influencers från LEADER Sydöstra Skåne 2021

Alva Götesson – Simrishamn
@alvagotesson

Mitt namn är Alva Götesson, jag är 22 år gammal och kommer från en by utanför Uppsala men flyttade ner till vackra Österlen för två år sedan. Jag bor nu på en gård utanför Sankt Olof och balanserar mitt liv med jobb på Österlenchoklad, studier, hundträning, djurlivet på gården och olika typer av sport, där ridsport ligger mig närmast om hjärtat. Häng med mig och låt dig förälskas, på samma sätt som jag har gjort, av allt Österlen har att erbjuda.

Ellinor Wehlin – Tomelilla
@ellliinorwehlin

Jag heter Ellinor, är 23 år gammal, bor i Onslunda och studerar Digitala Medier. Ett av mina största intressen är fotografering, så i sommar kommer jag därför dela med mig av fina bilder från vackra platser på Österlen samt tipsa om vad man kan göra, se och upptäcka – kanske hittar jag nya smultronställen som blir din nya favoritplats?

Emilia Gettermann – Sjöbo
@emiliagettermann

Jag heter Emilia, är 22 år gammal och bor i Snogeholm. Häng med mig i en blandad vardag med djur och natur runt husknuten! Låt dig inspireras till att njuta av sommaren hur du än väljer att spendera den genom att få inspiration från min tillvaro med vackra naturupplevelser och annat skoj hittepå!

Johannes Ahlner Skantze – Ystad
@jazzpesto

Jag heter Johannes, är typ 20 år gammal och en stor livsnjutare. Jag hittas oftast bakom en ratt, en kopp kaffe eller en kamera, och ser mycket fram emot att visa upp min bild av Österlen och alla dess hörn under sommaren. Bland annat lovas vackra vyer, stämningsfulla platser, gömda guldkorn och fina vänner, allt i min kära hembygd.

Ansvarig Sydöstra Skåne

Andreas Thell
Projektledare för ungdomsprojektet La Source
Mobil: 0722-44 11 03
Dela:
17 maj 2022 12.19

I söndags arrangerade LEADER Sydöstra Skåne ett panelsamtal under Ystad Summit med namnet ”Möt sydöstra Skånes landsbyggare!” Uppslutningen var inte så stor, vilket gällde samtliga av Ystad Summits aktiviteter, men samtalet blev ändå finstämt och väldigt lyckat. Vi fick oss en djupdykning in i dessa...

Läs mer
17 maj 2022 03.00

📅 SPARA DATUMET 📅 Arbetar du med en verksamhet inom den kulturella och kreativa sektorn i sydöstra Skåne? Har du frågor och funderingar kring möjlig EU-finansiering? Söker du samarbetspartners, kanske utanför Sveriges gränser? Då är denna konferens något för dig! När? 13 juni kl. 10.00-16.00 Var? ...

Läs mer