Unga influencers på landsbygden


FÖLJ #ungiskåne och #ungapålandsbygden PÅ DERAS LANDSBYGDSSOMMAR!
Efter att ha gått igenom drygt 60 ansökningar har vi nu valt ut sju unga som kommer dela med sig av sin sommar i sydöstra Skåne och Mitt Skåne. Vi kommer få ta del av allt från gårdsliv, äventyr, och lata dagar på stranden till smultronställen och viktiga samhällsfrågor – häng med på #ungiskåne!

Förutom dessa sju konton, vill vi också väldigt gärna se hur DIN sommar ser ut! Därför uppmuntrar vi alla under 25 år som tycker att Skåne är ett härligt ställe att bo på att tagga sina inlägg med #ungiskåne.

Nedan presenterar de sig själva:

 

 

 

 

 

 

Namn: Victoria Brorsson
Ålder: 17 år
Kommun: Tomelilla
Instagram: @victoriabrorsson

Jag heter Victoria Brorsson, är 17 år och en av sommarens unga influencers som brinner för att fånga ögonblicken! Min strävan är att visa de vackra platser i Skåne som jag ofta besöker från sin bästa sida, för att fler ska lockas till att ta del av dom själva!

 

 

 

 

 

 

Namn: Sebastian Lundgren
Ålder: 21 år
Kommun: Simrishamn
Instagram: @sebastianlundgreen

Mitt namn är Sebastian och jag studerar Artificiell Intelligens. Bor mitt i det vackra Österlen och lever en vardag bland vackra vyer över både land och hav som jag gärna delar med mig av.

 

 

 

 

 

 

Namn: Nellie Rispe
Ålder: 18 år
Kommun: Sjöbo
Instagram: @nellanlol

Följ med mig i min vardag och få tillbakablickar från min tuffa uppväxt på landet med att leva med grav dyslexi, förlorade min pappa när jag var 10 och varit ganska utfryst i skolan till att nu blomma ut, ta för mig av livet och njuta av att leva på landet där jag bl. a. tar hand om hemlösa katter och hjälper min morbror på hans gård med hästar, kor, ankor, höns och skörd.

 

 

 

 

 

 

Namn: Linnea Olsson
Ålder: 16 år
Kommun: Ystad
Instagram: @linnea__olsson

Jag heter Linnea och är en snart 16 årig tjej som tillsammans med mina hästar, katter och familj bor på en härlig gård mellan Ystad och Tomelilla. På mitt konto kommer jag dela med mig av mitt liv med hästar och balansgången mellan det vanliga tonårslivet och min satsning mot toppen!

FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #ungiskåne

 

Hashtagen #ungiskåne kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i sydöstra Skåne.

 

HAR DU FRÅGOR?
Kontakta delprojektledare:
Sydöstra Skåne: Andreas Thell, andreas.thell@leadersydostraskane.se / 0722-44 11 03
MittSkåne: Jennifer Cronborn, jennifer.cronborn@mittskaneutveckling.se / 0735-40 54 37

Dela:
06 juli 2020 08.38

🐟 Fortsätt inspireras av det skånska kustfisket! 🐟 Under 2018-2020 har Livsmedelsakademin och Marint centrum i Simrishamn leaderprojekt "Färsk fisk – från hav till bord". Målet har varit att bidra till utvecklingen av en mer konkurrenskraftig och hållbar fiskenäring i Skåne genom en ökad efterfråga...

Läs mer
02 juli 2020 06.30

Igår blev La Sources unga influencers intervjuade på P4 Kristianstad Sveriges Radio! Lyssna på hela klippet här! #ungiskåne #ungapålandsbygden https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=7506716

Läs mer